Følg med når der er  

 

Påkrævet
Påkrævet

 

 

 

NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse og modtag nyhedsbreve fra Mo Christianshavn.

 

 

FACEBOOK: facebook.com/mochristianshavn

 

 

INSTAGRAM : Instagram.com/mochristianshavn

BESTILLING

 

En vare fra webshoppen er bestilt og købt, når din leveringadresse og dine dankort-/kreditkortoplysninger er indtastet og du har trykket ”Godkend ordre”, samt kreditkortudstederen har godkendt dine kreditkortoplysninger.

Din bestilling bekræftes via en elektronisk faktura, som du modtager på en e-mail umiddelbart efter du har godkendt dit køb. 

Alle priser på websitet er inklusive dansk moms. 

Såfremt varen skal leveres til et land uden for EU skal du rette hendvendelse Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vedrørende returmoms.

 

BETALING & SIKKERHED

 

Du kan vælge at betale med Dankort, Visa og Visa Electron. Mo Christianshavn er godkendt af PBS til at håndtere de ovennævnte betalingskort.

Det beløb du har godkendt ved køb af varen, trækkes først når varerne afsendes fra Mo Christianshavn.

Alle handler med betalingskort hos Mo Christianshavn er beskyttet ved kryptering med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. 

 

LEVERING

 

Leveringstiden er normalt 7-10 hverdage. Evt. længere leveringstid vil blive adviseret pr. mail umiddelbart efter, at din bestilling er blevet håndteret.

Kontakt os venligst hvis du har brug for kortere leveringstid.

 

FORSENDELSE

Forsendelser til Danmark: kr. 60,00

 

FORTRYDELSESRET

Som privatkunde har du 14 dage til at meddele om fortrydelse af en handel og herefter 14 dage til at sende varen retur.
En handel kan fortrydes såfremt varen ikke er taget i brug ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i butikken. Hvis varen er brugt laves en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden kunde. En eventuel værdiforringelse vil ikke blive returneret.Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer der er tilpasset efter særlige ønsker fra købers side.
 

REKLAMATION

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsag til reklamationen til webshop-adressen.

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelse. Er skaden sket under forsendelsen, byttes varen uden beregning.

Reklamationsret gælder i 24 måneder.

 

RETURNERING

 

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dages fuld returret til afsenderadressen.

Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som den er modtaget.

 

FORBRUGERRETTIGHEDER

 

Læs nærmere på www.forbrugersikkerhed.dk

 

FORBEHOLD

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

 

KONTAKTDATA

 

Mo Christianshavn

Torvegade 24 kld

1422 København K

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR nr. 31215668

 

Persondatapolitik

 

REGISTREREDE OPLYSNINGER

For at kunne fremsende dine indkøb har vi brug for dit navn, leveringsadresse, telefonnummer, e-mail adresse og kreditkortinformation.

 

OPBEVARING AF REGISTREREDE OPLYSNINGER

 

Navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om hvilket produkt du har købt, i fem år. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.

Bemærk at vi under ingen omstændigheder videregiver eller sælger dine oplysninger til tredjepart.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage snarest.

Hos Mo Christianshavn bruges alle de klassiske smykkematerialer; Diamanter, naturlige ædelsten, ædle metaller og ægte perler - sagnomspundne og eftertragtede materialer gennem tusinder af år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ædelmetal 

I kollektionen findes primært smykker i 18 karat Bio guld og hvidguld, samt Sterling sølv. På bestilling arbejdes desuden i 14 karat guld, Platin og Palladium. 


Naturlige sten
Mo Christianshavn tilbyder et unikt udvalg af naturlige ubehandlede ædelsten. Ædelsten der enten er håndslebet på bestilling i udvalgte faconer eller håndplukket hos leverandører og på messer.

Altid med øje for stenenes kvaliteter, deres farve, lysbrydning og evne til at funkle og ikke mindst modstå slid. Kvaliteter der er afgørende for udtrykket i det færdige smykke.

Ægte perler
Ferskvandsperler i naturlige hvide og lyse pastel nuancer. Fairtrade og bæredygtige saltvandsperler fra Fiji og Tahiti perler i vidunderlige mørke grå, blå og brune farver, ikke at glemme den sorte perle - også kaldet 'Havets dronning'.

Diamanter
Diamanter i kollektionen er primært diamanter i topkvalitet 'Top Wesselton vvs, fine make', samt farvede diamanter i 'vvs, fine make'. Diamanterne importeres fra Antwerpen og er certificeret konfliktfri fra min leverandørs side.

Åbningstider 2019:

OBS: Lukket 13. februar.

Man    Lukket

Tir      10  - 17.30
Ons    10  - 17.30 
Tors   10  - 17.30
Fre     10  - 17.30
Lør     10  - 14.00 

Mo Christianshavn
Torvegade 26
1400 København K
+45 26 80 17 26
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.